Ki olvas minket ?

Oldalainkat 21 vendég böngészi

Designed by:

Adatkezelési  nyilatkozat

 


 

A Kvantitás Digitális Stúdió  adatkezelési nyilatkozata. Megfelel a 2018. május 25-én életbe lépő GDPR általános adatvédelmi rendeletnek.

 

 

1. Bevezetés

A KVANTITÁS Kft. elkötelezett partnerei és felhasználói személyes adatainak védelmében, kiemelten fontosnak tartja ügyfelei információs önrendelkezési jogának tiszteletben tartását; a személyes adatokat bizalmasan kezeli, és megtesz minden olyan biztonsági, technikai és szervezési intézkedést, mely az adatok biztonságát garantálja.

2. Adatok tárolása, adatok biztonsága

A jelen adatvédelmi nyilatkozat a KVANTITÁS Kft. a továbbiakban: Üzemeltető) által üzemeltetett, a www.digitalalbum.hu oldalon elérhető szolgáltatások (továbbiakban: Szolgáltatás) keretében végzett, személyes adatok kezelésére vonatkozó szabályokat tartalmazza. A Szolgáltatás technikai hátterét, és a szerverek üzemeltetését  a WebShark Kft.  (9700. Szombathely, Semmelweis Ignác u. 2. ) a továbbiakban: WebShark  végzi. A Szolgáltatás használatával a felhasználók elfogadják a jelen adatvédelmi nyilatkozat feltételeit.

A Szolgáltatással összefüggésben kezelt személyes adatok tekintetében az adatkezelő az Üzemeltető, aki adatfeldolgozóként a WebShark -ot veszi igénybe. A Szolgáltatás felhasználóira vonatkozó adatok nem gyűjtünk és tárolunk semmilyen módon és formában.