Ki olvas minket ?

Oldalainkat 22 vendég böngészi

Designed by:

A minőségi turizmus és a  Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program. MÉDIA FELADATOK KALAUZA 2019.


 

A Kvantitás Bt. 2016 májusa óta a Magyar TDM Szövetség aktív  tagja. Tevékenysége, szolgáltatási palettája zömében marketing tevékenységekhez kapcsolódik: helyi attrakciók és szolgáltatások bemutatása nyomtatott és digitális formában, turisztikai  desztinációk, történelmi és kulturális örökségek, természeti értékek, környezet bemutatása konferenciaturizmus, rendezvények megörökítése profi minőségű fotográfiai eszközökkel.

Szolgáltatásaink elsősorban Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Programban a pályázni szándékozók és a nyertes pályázók számára lehet vonzó. De nyitva áll valamennyi szervezet számára, amelynek törekvése a minőségi turizmust szem előtt tartó fejlesztések megvalósítása. A fejlesztési programban a támogatást igénylők széles köre pályázhat például panzió és szállodafejlesztésre.

Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Programhoz szervesen kapcsolódnak a projektkommunikáció egyes eszközei és feladatai. Az egyes kommunikációs csomagokra vonatkozó kötelező kommunikációs eszközök, feladatok támogatási kategóriák­hoz kötötten „kötelező érvényűek”.

A legfontosabb tudnivalókat itt megtekintheti.

Kisfaludy