Ki olvas minket ?

Oldalainkat 21 vendég böngészi

Designed by:
 E-mail

projekt_logoSzlovénia


slo1slo2slo3slo4

A következő sorokban bemutatott projekt média kommunikációs feladatait láttuk el 2014-2015-ben. A feladataink voltak a projekt arculatának kidolgozása,  grafikai tervezés, dizájn, tipográfia , szöveges tartalmak előállítása , figyelembe véve az Új Széchenyi Terv Arculati kézikönyvét. Továbbá a projekt helyszíneiről eseményeiről ( rendezvények, egyeztetések, lakossági fórumok) komplett  fotódokumentációt készítettünk. Elkészült többek között egy ÖSSZEFOGLALÓ magyar, angol és szlovén nyelven.

„KÖZOP-hoz illeszkedő projektek határmetszési szakaszainak megvalósíthatósági tanulmány szintű feltárása, azok hálózati hatásainak vizsgálata” a magyar-szlovén határszakaszon. Készül a Közlekedésfejlesztési Koordinációs Központ (KKK) megbízásából.

A projekt fő célkitűzése a jelenleg egymástól elvágott magyar-szlovén határvidékek gazdasági-közlekedési integrációjának elősegítése – a két ország közötti főbb közlekedési folyosók és az azokhoz kapcsolódó mellékúthálózat fejlesztési lehetőségeinek feltárásával, előkészítésével – oly mélységben, hogy a szintén Schengeni Egyezményhez tartozó Szlovénia és Magyarország között a határvonal semmiféle fizikai akadályt ne jelentsen a két ország közötti bármely szintű, rendszerességű és célú személy- és áruforgalom számára.