HÍRLEVÉL és TÁJÉKOZTATÓ

Ki olvas minket ?

Oldalainkat 43 vendég böngészi

Designed by:

logoKvantitás Média Divízió

Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program. MÉDIA FELADATOK KALAUZA 2019.


A KisfaludyKvantitás Média Divízió  2016 májusa óta a Magyar TDM Szövetség aktív  tagja. Tevékenysége, szolgáltatási palettája zömében marketing tevékenységekhez kapcsolódik: helyi attrakciók és szolgáltatások bemutatása nyomtatott és digitális formában, turisztikai  desztinációk, történelmi és kulturális örökségek, természeti értékek, környezet bemutatása konferenciaturizmus, rendezvények megörökítése profi minőségű fotográfiai eszközökkel.

Szolgáltatásaink elsősorban Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Programban a pályázni szándékozók és a nyertes pályázók számára lehet vonzó. De nyitva áll valamennyi szervezet számára, amelynek törekvése a minőségi turizmust szem előtt tartó fejlesztések megvalósítása. A fejlesztési programban a támogatást igénylők széles köre pályázhat például panzió és szállodafejlesztésre.

Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Programhoz szervesen kapcsolódnak a projektkommunikáció egyes eszközei és feladatai. Az egyes kommunikációs csomagokra vonatkozó kötelező kommunikációs eszközök, feladatok támogatási kategóriák­hoz kötötten „kötelező érvényűek”.  A „Magyar TDM Szövetség ajánlásával” a képre vagy erre  a linkre kattintva letöltheti, legfontosabb tudnivalókat itt megtekintheti.

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy friss tájékoztatást kapjon a változásokról !