HÍRLEVÉL

Ki olvas minket ?

Oldalainkat 38 vendég böngészi

Designed by:
CÉGISMERTETŐ

Bemutatkozás

Dr. Makula László vagyok. Az 1970-es években kezdetem analóg fotózással foglalkozni. A digitális képalkotási technikák teljesen új lehetőséget jelentettek  számomra.  2006-óta már a  digitális fotózásra helyeztem a hangsúlyt. Beiratkoztam Stalter Györgyhöz, az  ASA fotóstúdióba, hogy a mérnöki gondolkodásmód  mellett  tovább képezzem fotóművészeti  tudásomat és látásmódomat.

Évek óta foglalkozom  konferencia-  és rendezvény fotózással. Jól tudjuk, hogy vizuális kommunikáció , az internetes jelenlét  minden szervezetnek, cégnek , intézménynek valamilyen úton-módon fontos. Számos hazai és nemzetközi konferencia eseményeit megörökítettem a Hotel Gellértben a Hotel Boscolóban. Üzleti partnereink többek között a Magyar Térinformatikai Társaság, ESRI Hungária  Kft. Számos céges kiadvány, cégekre  szabott egyedi falinaptár , egyetemi tankönyv , tudományos szaklapok tartalmazzák  fotóimat.

Igazán jó rendezvény fotókat nehéz kívülállóként készíteni. A képeken látszik, hogy mennyire tudott azonosulni a fotós a feladattal, mennyire „érezte jól” magát az adott eseményen. Nem mindegy, hogy a fotók csak dokumentálják az eseményt, vagy a hangulatot, a kialakult légkört, a fontos pillanatokat elmesélik. A vizuális kommunikáció , az internetes jelenlét  minden szervezetnek, cégnek , intézménynek valamilyen úton-módon fontos.

Elérhetőség: Dr. Makula László.  Telefon: 06/20 5517808

 

 

BEJELENTKEZÉS

Bejelentkezés
Regisztráció