HÍRLEVÉL és TÁJÉKOZTATÓ

Ki olvas minket ?

Oldalainkat 19 vendég böngészi

Designed by:
PDF Nyomtatás E-mail

Tevékenységünk


Mikro vállalkozásunk évek óta kiemelten foglalkozik konferencia és szakmai rendezvény eseményeinek fotózásával valamint közbeszerzési projektekhez kapcsolódó kommunikációs feladatok végzésével.  Jól tudjuk, hogy vizuális kommunikáció , az internetes jelenlét  minden szervezetnek, cégnek , intézménynek fontos.

1. Cégünk referenciákkal, versenyképes áron foglalkozik az alábbi területekkel :

  1. konferencia, szakmai rendezvények fotózása , az eseményekről weboldalakra optimált fotó galériák készítése,
  2. közbeszerzési projektekhez:
  • társadalmi felelősségvállalást erősítő kommunikációs vállalás lakossági fórum, részvétel közmeghallgatás szervezésében,
  • kiadványok, tájékoztatók, összefoglalók  készítése, nyomtatott tájékoztatók (brosúrák, szórólapok, stb.),
  • eredménykommunikációs információs anyagok, kiadványok készítése,
  • fotódokumentáció készítése a projekt végzése lakossági fórumokról, szakmai egyeztetésekről, a feltárt közlekedési  kapcsolatok térségekről, környezetéről, valamint rendezvényekről,

Közlekedés és környezeti beágyazottságának bemutatása kiemelten fontos feladat számunkra. A közlekedést nem szakíthatjuk ki környezetéből , a vizuális eszközök ezt hatékonyan képesek bemutatni, érzékeltetni, szemléltetni. A mai, modern kori társadalmakban a közlekedésnek kiemelt jelentősége van ahol nemcsak az előnyökkel , hanem a hátrányokkal – a környezetre, az emberre  gyakorolt káros hatásokkal - is szembesülnünk kell.

Üzleti partnereink többek között a Magyar Térinformatikai Társaság, ESRI Hungária  Kft. , DONECK Pronat Kft, KÖZLEKEDÉS Kft. , UTIBER Kft, Magyar TDM Szövetség, TURA-Terv Kft.   és számos a közlekedés területén tevékenykedő cég, szervezet.

A fotódokumentációk készítésénél külön kezeljük a különböző nyomdai kiadványok és az elektronikus média ( internet) felületeken megjelenítésre szánt képi állományokat a felbontás, a képminőség a fájlformátum szempontjából.

A grafikai tervezést a  szükséges nyomdai hátteret ( digitális és ofszet) biztosítjuk.

2.  Komplett grafikai tervezés, tördelés és nyomdai előkészítés és kivitelezés.

Több mint 15 éves grafikai tervezői - tördelői és nyomdai tapasztalattal rendelkező grafikus által, komplett tervekkel vagy egyéni elképzeléshez igazodó tervezéssel, céges logo tervektől, egy komplett portfólió tervezéséig. Az elkészült anyag technológiailag kompatibilis nyomdai előkészítése. Javaslatok a kért termék egyedi kivitelezésére, speciális nyomdai és kötészeti eljárásokra.

Ofszet és digitális nyomda partnerünk által kivitelezve olyan nyomdai lehetőséget kínálunk, amely azonos, kiváló minőségben minden esetben a legköltséghatékonyabb megoldást biztosítja. Így akár 1 példányos kivitelezés esetén is a lehető legjobb minőségű késztermék kivitelezésére van lehetőség.

3. SZAKMAI EGYESÜLETI, TAGSÁGI VISZONYOK:

Közlekedéstudományi Egyesület,Magyar Útügyi Társaság,Magyar Mérnöki Kamara,ITS Hungary Egyesület, Magyar TDM Szövetség, Drónpilóták Országos Egyesülete